Boligindretning

10 veje til at forny spisestuen

1. Trænger du til en ny farveholdning i spisestuen? Skift udtryk på no time med en farvet dug, der fylder meget visuelt i rummet.

2. Vælg en skulpturel spisebordslampe, der fanger blikket. Måske i en kontrastfarve, så du virkelig føler, at der er sket en forvandling.

3. Er dit spisebord blevet træt at se på? Giv bordet nyt liv ved at beklæde pladen med linoleum, laminat eller læder.

4. Skab nyt blikfang ved at flytte rundt på dine billeder. Det skaber nye sammenhænge og dermed nyt fokus. Smart!

5. Lav et nyt stilleben med friske blomster og levende lys til spisebordet, konsolbordet eller vindueskarmen. Miks former og materialer fx farvet glas og messing, der reflekterer lyset.

6. Ryk rundt. Har dit spisebord altid stået op ad en væg? Stil det midt i rummet, og oplev, hvordan du får en helt anden dynamik.

7. Skift dine rammer. Et billede får helt nyt udtryk, hvis du fx vælger en sort ramme med passepartout frem for en almindelig skifteramme i glas.

8. Skab wauw-effekt med en stor vase med grene eller en krukke med en cool areca-palme på spisebordet.

9. Få ny opbevaring til servietter, lys og småting ved at beklæde gamle skoæsker eller kasser med tapet eller ruskind (brug trælim til kasser og spraylim til skoæsker).

10. Har du enkle, hvide rullegardiner? Prøv i stedet det naturlige look med nye rullegardiner i bambus, eller få farve ind med mønstrede rullegardiner i tekstil.

 

Billede: StockSnap / Pixabay

Share: