Boligindretning

Sådan kan du bruge din bakke til meget mere end det sædvanlige

Nye måder at bruge din bakke på

Sådan bruger du din bakke i de forskellige rum i dit hjem

Det er uhyre populært at bruge bakker i boligindretningen. Bakker kan bruges i mange forskellige rum og kan tjene både praktiske såvel som æstetiske formål. Her er 5 gode råd til, hvordan du bruger bakker i boligindretningen.

I entreen

I din entré kan du benytte din bakke som et samlingssted, for de ting der hører til i her; eksempelvis nøgler. På bakken kan du placere en skål eller en mindre bakke, som opdeler rummene, hvor der er plads til småting. På bakken kan du også stille en blomst, som får entreen til at virke mere livlig og farverig.

 

På spisebordet

Du kan placere din bakke på spisebordet, og bruge den som udgangspunkt for et fint stilleben. På bakken kan du sætte en plante eller en buket blomster, sammen med nogle af dine andre favoritter. For eksempel et lys eller en simpel vase uden blomster i. Dette gør dit spisebord mere livligt og dekorativt at se på.

 

På badeværelset

På dit badeværelse kan du bruge bakken til at organisere dine produkter. Ved at stille dine parfumer, cremer og makeup på bakken, får det rummet til at se mindre rodet ud.

 

I soveværelset

I soveværelset kan din bakke hjælpe dig til at organisere og udstille dine smykker. Smykker på bakken både pynter og gør det nemmere for dig, når du skal have dine smykker af og på. Dette giver desuden dit soveværelse et mere personligt udtryk.

 

I køkkenet

På køkkenbordet kan din bakke bruges til at stille olie, krydderier og krydderurter på. Dette skaber mindre rod i dit køkken, når det står samlet på bakken. Dine olier og krydderier kommer til at ligne en udstilling, ved at blive placeret på din bakke og dette giver dit køkken et stilrent look.

 

Billede: StockSnap / Pixabay

Share: