BoligindretningShoppingSponsoreret

5 herretøjsbutikker på Frederiksberg til dig, der leder efter suites og jakkesæt

Skræddersyet jakkesæt på mannequin

Skal du til bryllup eller galla og leder efter et lækkert suite? Eller mangler du det pæne jakkesæt til arbejde eller til livets vigtige begivenheder? Vi har samlet fem af de bedste herretøjsbutikker på Frederiksberg, hvor du kan finde suites og jakkesæt, der matcher din stil og dit budget.

Ginsborg i Frederiksberg Centret

På Plan 2 i Frederiksberg Centret ligger herretøjsbutikken Ginsberg, der forhandler alt fra Eton og Stenströms til Hugo Boss og Sand. Det er stedet at gå hen, hvis du leder efter klassisk herretøj på Frederiksberg, der kan bruges til både arbejde og til fest. I butikken kan du desuden få tilpasset dine skjorter fra Eton og Stemströms, så både skulderbredden og ærmerne sidder præcist, som de skal. Er du på udkig efter de mere casual skjorter, kan du også købe både Ralph Lauren og Barbour i butikken.

 

Zornig Men på Gl. Kongevej

Midt på den populære Gl. Kongevej ligger herretøjsbutikken Zornig Men. Her finder du de lækre mærker som Acne, T by Wang, Helmut Lang, Moncler og mange flere. Herretøjet er knap så klassisk som Ginsborg, men mere vovet i sine designs, og er derfor til dig, der leder efter et suite eller jakkesæt, der skiller sig lidt ud i mængden. De fleste af mærkerne i Zornig Men ligger i den dyre ende, så butikken henvender sig mest til herrerne, der er villige til at give lidt ekstra for lækre designervarer.

 

Townsfolk på Falkoner Allé

Townsfolk er til dig, der ikke er så vild med det helt klassiske look, men hellere vil have pænt tøj inspireret af streetwear med chinos og bløde skjorter. I butikken finder du nemlig brands som Our Legacy, Ami Paris, Garment Project, Karhu, Libertine-Libertine, Norse Projects, Stussy, Stutterheim, Universal Works, Won Hundred og deres eget fashion brand Townsfolk. Butikken ligger på Falkoner Allé mellem Gl. Kongevej og Frederiksberg Centret, så den er nem at overse, hvis du ikke kender den. Er du til de danske mærker Wood Wood og Libertne, vil du elske butikken.

 

Tøjeksperten i Frederiksberg Centret

Leder du efter et klassiske udtryk med en habitjakke og chinos, så skal du tage forbi Tøjeksperten på Plan 2 i Frederiksberg Centret. Her finder du mærker som Lindbergh og Bison, som er pæne, men stadig forhandles til en god pris. Tøjeksperten forhandler også de smarte nanotex skjorter fra Lindbergh, der både er krølfrie og med et beskyttende lang, så du hverken kan få pletter eller krølle din skjorte. Skjorterne kommer i hvid, til de klassiske arrangementer, samt i farver og mønstre.

 

Garodkin på Gl. Kongevej

Garodkin er butikken til den moderne gentleman. Her kan du købe alt fra veste og habitter i stilrent materiale til skjorter, slips og butterfly. Det hele er selvfølgelig skræddersyet, så det kan tilpasses til dig. I butikken kan du shoppe mærker som Orazio Luciano og Drake’s Painter. Mærkerne er ikke mainstream, men kendt og anerkendt i branchen. I butikken finder du nemlig kun særligt udvalgte mærkevarer, udvalgt fordi de er nogle af de bedste herretøjsmærker i verden. Butikken er mere end 60 år gammel. Du kan derfor være sikker på, at du får kyndig vejledning fra ekspedienter, der brænder for at levere skrædderkunsten videre.

 

Billede: matham315 / Pixabay.com

Share: